Når den sensitive krop og det følsomme sind påvirkes og drænes

25-10-2016

Har du også en sensitiv krop og et følsomt sind? Eller vil du vide, hvordan det er? 

DU er inviteret til en festlig sammenkomst med venner, bekendte og mange mennesker.

Du glæder dig, føler dig oplagt og er i godt humør inden sammenkomsten.

Du kommer i god tid og mærker stemningen og energien omkring dig og i det lokale, du befinder dig i. Du fornemmer hurtigt folks følelser og sindstemninger. Du prøver at lukke af og bare være dig selv, men påvirkes alligevel af den enkeltes tilstedeværelse og energi.

Du interesserer dig for det enkelte menneske og ser det, som det er. Du ser både glæden, sorgen og smerten i menneskers øjne. Du hilser varmt på dem, du møder. Er indlevende og nærværende. Nogle får et kærligt kram og andre gode ord med på vejen.

Som et lyn fra en klar himmel, føler du dig pludselig voldsom træt, trist, energiløs og overvældet af sorg.

Du har prøvet det mange gange før, at tage folks indtryk, følelser og sorger på dig. Det ender gerne med, at du kommer hjem - helt flad og drænet. Nogle indtryk og følelser slipper dig let, mens andre er intense og fysiske - og hænger ved i dage efter.

I din barndom troede du, at alle havde det ligesom dig. Du blev hurtigt voksen.

Du tog alt på dig og var ofte syg, træt, tynget og inadvendt. Du gik med tingene selv, for det var du vandt til. Du kunne holde på en hemmelighed som ingen anden. Du troede, at det var din skyld, når andre led og havde det skidt. Din pligtfølelse, hjælpsomhed og indlevelsesevne var enorm, men du kunne ikke selv modtage - kun give. Du blev let misforstået og udnyttet, fordi du ikke kunne sige fra.

Årene går og en dag "vågner" du op og begynder at tage ansvar for dit eget liv.

Omsider bliver du klogere på dig selv og dine omgivelser. Du lærer at acceptere dig selv og dine begrænsninger. Du lærer at sige fra og ikke bekymre dig for alt og alle. Du lærer at blive i dit eget "indre rum" og lade andre blive i deres. Du finder dine egne måder, at lade op på. Du udvikler dig og lære at bede om hjælp. At give slip på skylden, sorgerne og smerten. Du bliver bedre til at åbne op og tage imod livet og kærligheden. Være tro mod dig selv og den du er. Tilgive dig selv og dem der har såret dig dybt.

Dag for dag genvinder du tilliden til livet, mennesker og til dig selv.

Du får mod og indre styrke. Du ved, at du er beskyttet af lyset og kærligheden. Du finder hjem til dig selv og lærer at leve et helhjertet liv med din sensitivitet og følsomhedDin stærke intuition, indlevelsesevne og indre udvikling har gjort dig, til den du er i dag.

Du får med tiden, styrke til at hjælpe mennesker på din vej - på en måde du aldrig selv havde drømt om. 

Lykke til håbefulde sjæl 

Kh Pia Broch

 

Del siden

Det lægen ikke ser - dit energisystem

04-10-2016

Mange mennesker har prøvet at gå til lægen, fordi de mærker, der er noget galt i kroppen og helbredet ikke er, som det plejer at være. Lægen udfører en grundig undersøgelse og sender ofte patienten videre i systemet - til diverse prøver, undersøgelser og scanninger m.m.

Så kommer svaret endelig. Du fejler intet - du er sund og rask. Man er naturligvis lettet og glad for svaret, men HVORFOR slider man så med uforklarlige symptomer og smerter m.m.?

Årsagen ligger ofte gemt i dit energisystem og energilegeme. Det prøverne, undersøgelserne, scanningerne og lægen IKKE kan se. Hvis dit energisystem er i ubalance og blokeret, mærkes det ofte både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt. 

Energisystemet består af et netværk af energier. Disse energier er grundlaget for dit helbred og bringer energi til hvert eneste organ i kroppen. De udgør kroppens brændstof og dens atmosfære. Når vi ikke passer på os selv og bliver syge, er sygdommen tilstede i vort energisystem, før den viser sig som fysiske symptomer i vores krop. Når kroppens energisystem bryder sammen eller blokeres på en eller anden måde, så vil livsenergien holde op med at pulsere i de tilsvarende dele af kroppen og fremkalde en dårlig sundhedstilstand i vores krop.

Man kan sige at healing "booster og renser" dit energisystem og tilfører ny og let energi til din krop og sit sind. En tung og sej energi er tegn på sygdom og en dårlig sundhedstilstand i kroppen. Healing er enestående til at opløse blokeringer og tung energi, så kroppen kan vende tilbage til en tilstand af balance, ro og velvære. 

Som healer arbejder jeg med hele dit energisystem, som består af:

auraen : dit energilegeme - chakraerne : kroppens syv store energicentre og meridianerne : kroppens 14 energibaner/kanaler. 

Jeg får hver uge henvendelser fra folk, der har været hele sundhedssystemet igennem og ikke kan forstå, hvorfor de bliver ved med, at have uforklarlige smerter og symptomer i kroppen.

Her er blot et par eksempler fra to af mine klienter, som begge var erklæret sunde og raske af deres læge - inden de kom til mig.

En 40 årig mand kontakter mig, fordi han dagligt har smerter og trykken i brystet/hjertet. Han fortæller, at han lever sundt og er i god form, hvilket man umiddelbart også tænker, når man ser ham. Men selv følte han, at noget var galt. Manden beder om healing for "trykken i brystet" og for sit hjerte, da han også mener, der kan være noget følelsesmæssigt forbundet med det. Jeg healer manden og opdager hurtigt at hans hjerte- og lungemeridian er stærkt blokeret og derfor lukker for energitilførslen til det organ som hjerte- og lunge meridianen tilhører - nemlig hjertet og lunger. Mandens hjertechakra var også i ubalance og trængte til healing og afbalancering. 

Denne mand oplevede en markant bedring allerede efter første healing behandling og kunne igen, trække vejret dybt ned i brystet og uden en trykken for sit bryst.

En 30 årig kvinde kontakter mig, fordi hun følte, at hendes hoved og krop ikke havde ordentlig forbindelse eller sammenhæng med hinanden. Hun synes selv, at det virket lidt underligt, men det var sådan, hun oplevede det. En følelse af ikke at være hel. Jeg healer kvinden og mærker, at hun har en stor energimæssig blokering i sit baghoved - så energien blokeres ned til hendes ryg og rygsøjle og ikke flyder let. Jeg afbalancer og healer også kvindens chakra, som alle mere eller mindre var i ubalance og derfor skabte en dårlig sundhedstilstand i kvindens krop og sind - både fysisk og psykisk.

Kvinden mærket en stor forskel i kroppen - både under og efter healingen. Hun var lettet og sagde "så er det altså ikke mig, der er noget galt med". Efter den 3. healing følte kvinden sig hel igen. 

Det kan variere, hvor mange healing behandlinger den enkelte har brug for. Nogle klienter har behov for en enkelt behandling i nu og næ, mens andre trænger et længere eller kortere healing forløb. Ofte fortæller din krop selv, hvad den har brug for, hvis du lytter til den ;-)

Har DU uforklarlige smerter og symptomer i kroppen? Så giv ikke op! En dygtig og erfaren healer, vil ofte kunne afhjælpe dit problem. Heale og hele dig, så du kan føle dig hel og rask igen. 

Din livstil, dine kostvaner og dit medicinforbrug har naturligvis også en stor medvirkende årsag til din sundhedstilstand og dit helbred.

Healer og terapeut

Pia Broch ❤

Hør lidt om healingens effekt og virkning (video)

11-08-2016

Hør lidt om healingens effekt-virkning og hvad den kan bruges til...

Hvem benytter healing mest - kvinder eller mænd og hvorfor?

10-08-2016

Jeg får ofte mange spørgsmål fra mine klienter. Nogle af spørgsmålene, vil jeg dele med dig her på 'Varme Hænders' side.

Det er med smil på læben, at jeg besvarer dette spørgsmål. Jeg smiler, fordi der sikkert er nogle kvinder der tænker, at mænd er mere skeptiske over for healing - end kvinder er.

Cirka 70 % af mine klienter er kvinder og 30 % mænd. Tankevækkende ik'?

Er det fordi kvinder bare er mere åbne over for healing og det alternative - end mænd er? 

Nej, det tror faktisk ikke. Efter 12 års arbejde som healer og alternativ behandler, siger mine erfaringer mig noget andet.

Nemlig det at, kvinder bare taler mere om helbredet og om hvordan de har det. Kvinder har måske en bedre kropsfornemmelse, når noget er, som det ikke skal være. De søger gerne hjælp og vejledning hos både lægen, den alternative behandler og i deres netværk og omgivelser.

Årsagen er ofte, at mænd går længere med deres fysiske og psykiske skavanker - før de søger hjælp. De taler ikke nær så meget om deres helbred og om hvordan de har det, som vi kvinder gør.

Når mænd opsøger mig, er jeg gerne deres sidste udvej og de fleste har prøvet andre behandlingsmetoder uden bedring.

De fleste mænd har hørt eller læst om healing, men kun få har prøvet det, inden de kommer til mig.

Mænd er mindst lige så åbne og modtagelige at heale som kvinder - og vender ofte tilbage, efter at have prøvet en enkelt healing behandling på egen krop😉

Healer

Pia Broch

Skal en behandlers uddannelsesbeviser være synlige?

26-07-2016

Jeg synes det og har valgt at hænge nogle af mine op🙂
Heriblandt mit RAB bevis, der dokumenterer at jeg har mindst 660 timers undervisning og uddannelse - og skal hvert år gennemføre mindst 25 timers efteruddannelse.
En RAB behandler er godkendt af Sundhedsstyrelsen og opfylder lovkravene til uddannelse og klinisk praksis. 
Det kan være en god rettesnor, når du søger efter en dygtig og erfaren behandler.

Healer

Pia Broch