Et lille udpluk fra klienterne.. Af hjertet TAK for de mange fine anmeldelser - både her og på min Facebook side ❤

Et lille udpluk fra klienterne.. Af hjertet TAK for de mange fine anmeldelser - både her og på min Facebook side ❤

Lea Wiese Gosvig

Præcis som der findes Michelin restauranter, der er en udsøgt fornøjelse at spise på, findes der healere, der er en udsøgt oplevelse at blive healet af.

Derfor får Pia fem stjerner, fordi hendes healing – for mig, står som noget ganske særligt, jeg aldrig tidligere har oplevet ved healing.

MUSIKKEN TÆNDES - ET KLÆDE LÆGGES NÆNSOMT FOR MINE ØJNE.


”Prøv om du kan give dig hen til musikken,” siger hun, Pia. Og jeg giver mig hen. Flyder med musikken og de varme hænder, der blidt lægger sig på min skuldre, min nakke. Hænder der berører, rører og andre gange ikke; trods det føles som om, de stadig er på min nakke, er de vandret videre til nye steder, der mangler omsorg, forløsning og healing.


Det er energi – og det er gaven i Pias hænder, der spænder noget, jeg vil beskrive som et smukt lysnet ud over hele min venstre side - fra isse til tå, som den en anden dag kærligt glider ind under min lænd og løfter mig. 
Og selvfølgelig har jeg ikke forladt briksen, men for mit indre blik ser jeg mig selv løftes op og herfra til vandret position. 
Det er lidt surrealistisk, og samtidig fuldstændig trygt og roligt.


For det er vigtigt at nævne, at al behandling ved Pia foregår er kærligt, nænsomt med respekt for dig som menneske.
Aldrig har jeg oplevet lignende, aldrig mærket min krop så tydeligt, som når hun holder mit hoved. For hun holder ikke bare mit hoved, men hele mig! Og i det øjeblik, løber energien fra hoved, nakken til fødder. Ikke den første gang, og heller ikke helt den næste, men tredje gang løber den som en behagelig sitren på ydersiden af lårene, og ned i storetåen, som den spændte et energi-tæppe over hele mig.


Det er smukt, og det er rørende, og da ingen behandling eller mennesker er ens, vil vi opleve healing på hver vores måde.


Min dybeste og varmeste anbefaling.

Elise Brejner Hansen

Hos Pia mærker man den ægte kærlighed, hun er ærlig og ligefrem og man føler sig i gode og kærlige hænder. Selvom jeg hovedsagelig har fået healing for at få hjælp og styrke på det mentale plan, har sidegevinsten også vist sig på det fysiske plan. Træthed og smerter er forsvundet enten under eller umiddelbart efter sessionen, som et plus oven i den mentale ro og styrke, man får. Og man kan mærke at energien bliver ved at arbejde længe efter.

Pia får mine aller varmeste anbefalinger, hun er den ægte vare 

Freya Kristensen

Lider af slem hovedpine i længere perioder af gangen, men når jeg har været hos Pia, så er hovedpinen væk i mange måneder af gangen 

Pia er drøn dygtige, sød også til at lytte og give gode råd med på vejen.

Eva Andrea

Der findes mange skønne healere. Men jeg kender ingen som Pia. Hun healer ikke bare med sine hænder, men med hele sit nærværs fylde. Hun er en kanal for den guddommelige kærlighed, der strømmer lige fra hendes hjerte til dit. Og ud i din krops celler. Lys, lindring og trøst fylder dig. Som at blive holdt af selve den universelle Moder. I et blidt favntag. Hendes tillid og forbundethed til sin Kilde er så forankret, at hun bliver en bro for dig. Til at mærke hvor elsket og støttet du er. I krop og sjæl.

TAK at du har sagt ja til din livsopgave, Pia ❤ Du er et strålende lys.

Camilla Noach

Så fantastiske og unikke oplevelser hver gang!

Hjælper SÅ meget mod mine smerter og sammenhængen mellem krop og psyke bliver bedre og bedre!

Tak for dig Pia!!!!

Tone Riis Pedersen

Jeg har henover nogle måneder modtaget healing hos hjertehealer Pia og det kan jeg varmt anbefale.

Healing kan bruges som her og nu hjælp eller som hjælp/støtte til et længere forløb. For mig var det en kombination af begge. Pia stille og alligevel ligefremme og ærlige facon, fik mig til at føle, jeg var i de helt rette hænder.

I de områder jeg har fået healing, har jeg efterfølgende mærket, hvordan der blev arbejdet, længe efter sessionen stoppede hos Pia.

Sigbjørn Frivold

Jeg vil på det varmeste anbefale Pia!

Hun har et enestående stort hjerte for sine medmennesker, og en evne til healing som jeg aldri har opplevd før. Pia bærer en kraft med seg inn i terapien som kjennes som en vedvarende varm strøm lenge etter at hun er ferdig.

Jeg har vært så heldig å ha mottatt fjernhealing fra henne og jeg merket, selv om jeg sitter i Norge, umiddelbart hvordan energien arbeidet i meg og healet opp det som blokkerte, og kjente dens kjærlighet dypt inn i min egen underbevissthet.

Det forunderlige er at det er like sterkt hver gang.

Så hjertelig takk Pia, for hjelpen!

Tanja Bøgeløv Jørgensen

Jeg er velsignet med at have Pia i mit liv. Når jeg siger velsignet, så mener jeg, at uden Pia og et par andre hjælpere, ville jeg ikke være der, hvor jeg er Idag. Jeg er taknemmelig. Når alting ser allermest sort ud, så er Pia der. Når alt håb synes væk fra mit sind, så er Pia der. Pia vil sikkert sige, at jeg skal takke de højere magter, men denne anbefaling skal gå direkte til Pia. Jeg er også taknemmelig for deres hjælp, men nu er det på tide at takke Pia. Pia er det mest ydmyge menneske, jeg kender... men det skal man ikke tage fejl af, for bag ydmygheden findes der en kraft som er større end nogen af os kan begribe.

Du har en gave Pia.. og nej, det er ikke kun en gave.. Du har kæmpet for at få den gave frem, så det er din fortjeneste - dit hårde arbejde nyder vi andre godt af. Med din behandling/samtale opstår der noget på det metafysiske plan, som skaber mening. Uanset hvor mange gange jeg tvivler, så er Pia der til at kæmpe mig op. Hver gang jeg er gået fra Pia, så har jeg fået nyt håb og jeg får hjælp 24/7 selvom jeg ikke altid ser det, og desværre også glemmer det i sorte perioder.. Men når jeg ser i retrospekt, så har det hele givet mening.

Pia du er kanalen til det, som giver mening; det ubeskrivelige som ikke kan kvantificeres i en videnskabelig artikel. Jeg er så taknemmelig for at have dig i mit liv. Tak, fordi du har viet dit liv til at hjælpe. Jeg falder ikke, for jeg ved jeg har dig bag mig. Så selvom du siger, det ikke er dig, men de højere magter, så jo, så er det OGSÅ dig. For du kæmper hver dag for os andre. Af hjertet tak.

Healing kan ikke forklares af læger eller human biologer som jeg.. det skal opleves. Og hvis man giver sig hen, så vil man opleve kraften som ikke kan formuleres i en medicinsk tablet. En kraft som går udover de få procent vores hjerner kan begribe. Men jeg glemmer det nogle gange, og egentlig er jeg også utaknemmelig, fordi jeg forventer alting bare er godt ved et Quick fix.. livet giver mig nogle slag, men jeg kan se tilbage og se hver enkelt ting jeg har været igennem har skabt noget bedre for mig - og jeg er ved at lære at tro på det. Pia, hun hjælper mig i den fysiske verden. Hun hjælper mig til at finde mit sande potentiale og hjælper mig med at finde frem til kernen af kærlighed, som desværre er blevet et misbrugt begreb, men den sande kærlighed, det er den jeg hentyder til. Tak, Pia.

Attila Gulyas

Hej Pia!
Dine behandlinger har været kæmpe oplevelser for mig, af flere grunde. Det var første gang jeg stod ansigt til ansigt med de alternative behandlingsmetoder og behandlingerne hjalp mere end jeg havde turde håbe på. Du er en super dygtig og behalig person.
Mange hilsner
Attila

Bianca Gordon

Efter to års smerter i håndled, har Pia's healende hænder ved en enkelt behandling reduceret smerter markant og efter den anden behandling var mobilitet forbedret med mere en 50%. 
Pias behandlinger giver dig en dyb afslappelse og ro, som er guld værd!

Kan varmt anbefales!

Sarah

At få healing af Pia er en oplevelse!

Ikke nok med at Pia er et af de mest omsorgsfulde og indlevende, medfølende, venlige mennesker jeg har mødt - når jeg ligger på briksen føler jeg mig i fuldkommen trygge hænder. Sidst jeg var hos hende, snakkede vi om at jeg til tider krammer træer, og jeg fortalte hvordan en healing hos Pia somme tider kan give mig samme rolige fornemmelse, dog giver træet mig ikke samme intensitet som Pia gør.

Når jeg ligger på briksen hos hende, rører hun mig med sine hænder, selvom det til tider kan føles som om jeg bliver berørt af et blad - at et menneske kan berøre en med den blidhed, forstår jeg ikke, ej heller at hun nogle gange berører mig et nyt sted, selvom det føles som om hendes hænder ikke flytter sig.

Jeg føler det som om jeg skylles igennem af en herlig energi, somme tider varme, og jeg føler af jeg bliver fri af ting jeg har båret rundt på for længe. Som at tabe vægt jeg ikke vidste jeg havde. Små bølger af energi kan gå igennem min krop og hjerte, som om
jeg har oplevet noget fantastisk rart, eller noget der har givet mig lyst til at grine. 

Det kan føles som om hun løfter spændinger, og blødgør, renser hele mit system. Jeg er heller ikke i tvivl om, at det er noget af det der sker!

Hver gang føler jeg mig forandret, somme tider lettet, somme tider blot bragt i kontakt med ting jeg havde behov for at mærke.

Tak Pia, fordi vi har dig ! ❤

Connie

Kære Pia.

Healings-behandlinger hos dig er bare: Fantastiske. Det er ren nydelse på et sjæleligt plan - og på det fysiske: Ja, jeg har mærket resultaterne meget hurtigt. Hos dig vil jeg komme jævnligt - for healing og vedligeholdelse. Du er dygtig!
Knus, Connie

David

Jeg har døjet med rygproblemer i 4 år nu, og det var egentlig ikke derfor jeg kom til Pia, det var pga kronisk skinnebensbetændelse. Jeg havde helt glemt hvor fri man kan være når ens ryg fungerer :) og det er kun efter 2 behandlinger. Jeg har 2 behandlinger i vente som jeg glæder mig til.

En lækker bonus er at mit humør er helt i top efter mine behandlinger og savner ikke visse personer mer.

Hva du end gør så virker det fortrinligt :)

Ruth

Kære Pia.

Efter to ugers invaliderende smerter i lænden, har dine healende hænder ved en enkelt behandling reduceret smerter og mobilitet mindst 50%. Jeg glæder mig til næste behandling, som sikkert vil fjerne de sidste gener. Dine behandlinger giver mig
en dyb afslappelse og ro, som er guld værd!

TAK!

Therese Kristensen

Hei
Fikk krystallsyke, eller virus på balansenerven som det også heter når jeg var på ferie. Det er en sykdom en blir helt satt ut av spill med, veldig svimmel og kvalm. Har hatt sykdommen noen ganger før, og en gang vært innlagt på sykehus, andre ganger sengeliggende hjemme i flere dager, ofte med stort behov for hjelp. Heldigvis var Pia i nærheten med sine varme hender, jeg fikk to behandlinger med healing. Etter første bahandlig var jeg på beina, og hadde det rimelig ok, etter andre behandling har jeg ikke kjent sykdomstegn. Har vært litt trett, men mye mindre enn jeg pleier ved samme sykdom før. i fjor var jeg sykemeldt fra arbeid i mange uker, denne gang var jeg i arbeide etter to uker.

Så denne healing har vært fantastisk for meg. Anbefaler andre trengende å prøve. Jeg fikk også en indre behagelig ro som er god. Så hjertlig takk Pia

Malene

Jeg havde efter en fødsel haft rygsmerter hvor min epiduralblokade havde siddet. Selv efter fire måneder var jeg tydeligt øm i ryggen og kunne mærke det hver gang jeg bukkede mig eller drejede i rygsøjlen.

2-3 behandlinger hos Pia - og vupti! Så var smerten væk. Imponerede!

Susanne Kjellerup

Jeg er kommet hos Pia i flere år, fra dengang hvor hun "kun" var massør. Nu er der jo snart ikke plads til flere diplomer langs væggen - lur mig om der ikke kommer flere - Pia er virkelig interesseret i andre mennesker og vil alle det bedste. Fra starten kom jeg sikkert p.g.a myoser i nakken (kan ikke huske det) - men hun klarer alt fra ondt i ryg til ondt i sjæl.

Hendes hænder giver mig ro i stressede perioder, energi i trætte perioder, humør i triste perioder og det er sjældent at jeg har virkelig ondt nogen steder. Hun blander alt hvad hun har lært og blander det med sit gode hjerte. Det kan der jo kun komme noget godt ud af.

Charlotte Klarskov

Det jeg har fået fortalt i dag giver rigtig god mening.

Pia har en rigtig god kontakt og har givet mig en ganske nøjagtig beskrivelse, eller har videreformidlet budskaber til mig, på de områder der har fyldt meget i mit liv.
Hvad der ellers er blevet fortalt om - hvordan jeg har taklet det tidligere og hvordan jeg bør gøre fremover, er også vældig nøjagtigt.

Camilla Rosenberg

Pia er en fantastisk person, man føler sig godt tilpas og velkommen, rigtig dejlig personlighed.
Jeg er virkelig positiv overrasket. Pia ramte plet hver eneste gang og beskrev hvordan mit liv er og mine børn - det er stort og ingen ville vide det.

Pia bruger sine evner rigtig godt og formulerer sig på en god måde. Er meget glad og tilfreds. Tak.

Pam

Pia ramte meget godt i de ting som hun fortalte om. Hun ramte plet på alle ting og gav mig nogle gode råd, som jeg helt klart vil tage med mig og benytte.
Behagelig og imødekommende er de ord der kommer til mig, efter en "seance" med Pia, som jeg har mødt for første gang.

YOU ROCK :-)

Helle Melina Pedersen

Kære Pia
Tusind tak for clairvoyancen i dag. Du ramte plet om det hele, der var faktisk ikke noget, der ikke passede.
Du er meget dygtig. Du er behagelig og tillidsvækkende at tale med, rolig og indfølende. God til at sætte ord på det du hører, ser, oplever. Du gav mig stof til eftertanke og bekræftede, hvad jeg jo godt vidste.
Jeg vil ønske dig det aller bedste på din vej frem, må din vej være fyldt med lys og kærlighed, smil og glæde.
De kærligste hilsner og endnu et tusind tak
Helle

Saba Hassan

Pia taler meget venligt og påpasseligt. 
Pia rammer rigtigt på alt hvad hun berører af emner og er meget ærlig, når hun ikke kan svare. Er meget taknemmelig for at få løftet en byrde fra mine skuldre.

Pia Tullberg

100 % rigtigt fortalt, alt er rigtigt. Fantastisk.

Jeg har fået så meget, er dybt rørt. Utrolig rolig og varm kvinde er Pia Broch ❤
Af ❤ tusind tak.

Jeanne

God formidler der får detaljerne med :-)
Behagelige og rare omgivelser, samt Pia formår at skabe "ro"/tryghed. Det har været en dejlig oplevelse og jeg ville sagtens kunne gøre brug af Pia's evner og guidede formidling igen :-)

Henriette

Pia er et dejligt dygtigt væsen og hun har bestemt evner, som hun kan hjælpe andre med at videreudvikle sig på. Hun laver en sitting så man føler det behageligt og rart, meget dygtig og præcis.
Jeg vil varmt anbefale hende til andre.
Jeg går herfra med mere overblik over mit fremtidige liv, og mine ønsker for mit liv, et lille positivt boost, som jeg havde brug for - lige nu. Tusind tak :-)

Kærligst Henriette

Del siden