Hvad er healing?

Healing er universel livs- og kærlighedsenergi og betyder "helbredelse". Healing har en enestående virkning på kroppen, sindet og følelserne m.m.

Healing arbejder på flere planer og kan både hjælpe med fysiske, psykiske, sjælelige og følelsesmæssige ting m.m.

Healing er en gave til menneskets kerne, udvikling og vej. Og er utrolig afslappende og beroligende at modtage - også for børn.

Healere arbejder ud fra den videnskabelige kendsgerning, at ALT er energi og det derfor er muligt, at opnå healing gennem energetisk påvirkning. Man kan sige at healing er kvantefysik i praksis. Der behøves ikke fysisk kontakt mellem modtageren og klienten, derfor virker healing også på fjern afstand.

Livsenergi er intelligent. Det vil sige, at den selv søger derhen i modtageren, hvor der er en tilstand af ubalance, med det formål at skabe balance og harmoni. Livsenergien styrker immunforsvaret, afbalancerer centralnervesystemet og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. 

Kort fortalt er healing en af verdens ældste behandlingsformer, der kendetegnes ved, at healeren formidler "energi" til klienten, enten ved håndspålæggelse eller via tankens, bønnens, kærlighedens og visualiseringens kraft.

Healing er også en kærlig håndsrækning, til at slippe gamle følelses- og tankemønstre, der ikke længere er gavnlige og begrænser os i vores daglige liv.

Healing bringer mennesket i kontakt med sin helhed - fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og åndeligt.

Alle kan lære at mærke energi og at heale, men IKKE alle kan "lære" at helbrede. Det er en gave, som kan udvikles og blive til stor velsignelse for mange mennesker.

Mange kombinerer den ordinere lægelige behandling med alternativ behandling. Det kan være en rigtig god løsning og idé, at have flere muligheder i sit behandlingsforløb. Søg altid læge, hvis du er syg og dårlig.

Der er ingen aldersgrænse eller negative bivirkninger ved healing.

Del siden