Healing behandling

En healing indledes altid med en kort samtale. Du fortæller mig, hvad du ønsker healing for og jeg fortæller lidt om, den måde jeg healer og intuitivt arbejder på.

Efter vores samtale lægger du dig fuldt påklædt og godt til rette på en briks. Du heales i stilhed eller til afslappende musik, hvis du ønsker det. Du kan både heales på for- og bagsiden.

Ønsker du selv en ændring eller forandring i dit liv, er healing en unik gave til dig selv. Du vælger selv, om du vil tage imod gaven og pakke den ud i dit helt eget tempo. Du behøver ikke at tro på healing, men være åben for at prøve det på egen krop.

Healing arbejder på flere planer og kan både hjælpe dig med fysiske, psykiske, sjælelige samt energi- og følelsesmæssige ting. 

Når jeg healer, fornemmer jeg din indre og ydre krop og dens energi. Det lyder måske lidt fjollet, men din krop fortæller mig faktisk, hvordan den har det. Om den er i balance, træt, slidt, fået omsorg og er blevet lyttet til osv.

Jeg starter gerne med at lægge mine hænder på dine skuldre, det virker både afslappende og afstressende. Jeg holder ofte mine hænder over og under hovedet eller på siden af ansigtet. Det letter og afstresser sindet og giver en behagelig indre ro og lethed i hovedet.

Under healingen kan du opleve energistrømme ned i dine arme, ben, ryg og måske andre steder i kroppen. Maverumplen er helt normalt, da energien arbejder i dine organer og tarme. Jeg holder både mine hænder på din krop og over den. Energien formidles gennem mine hænder til dig og fordeler sig til de områder, der har behov for at blive healet. Jeg afbalancerer kroppens energier, så ubalancer og blokeringer kan opløses og gøre din energi lettere.

Jeg afslutter gerne med, at holde omkring fødderne og samle dine energier. Det giver dig en god 'gounding', så du bedre kan mærke dig selv. Du ligger et par minutter og "vågner op" igen. Jeg fortæller kort, hvad jeg har fornemmet og opsamlet under healingen. Det samme er du, velkommen til at gøre.

Healing kan opleves meget kraftfuldt og intens - andre gange mere blidt og dæmpet.

Del siden