Hjerteformidling - intuitiv vejledning til dit hjerte

Hjerteformidling er ærlig og kærlig formidling til dit hjerte.

Jeg har læst "hjerter" siden barnsben og fornemmet menneskers følelser og energi. 

Formålet med en hjerteformidling, er at give dit hjerte klarhed, fred og heling. Formidlingen er en healende og en kærlig håndsrækning til dig og din videre udvikling. Du får redskaber og hjælp til, at komme i større kontakt med dig selv, dit hjerte og dine hjælpere fra den anden side.

Når jeg formidler, benytter jeg altid min åndelige kontakt og mine intuitive evner - klarfølelsen, klarhørelsen og klarsynet. Jeg ’stiller ind’ på min åndelige kanal og på dig - og videreformidle de budskaber, som dit hjerte har brug for her og nu. Jeg formidler kun det, jeg intuitivt hører, ser og fornemmer.

Inden formidlingens start må du gerne have tænkt over 2-3 spørgsmål eller områder i dit liv, hvor du ønsker klarhed og hjælp i livet.

Det kan være om alt - dine potentiale, evner, udviklingsmuligheder, arbejdslivet, kærlighedslivet, parforhold, familie, børn, helbred, sundhed, negative og positive mønstre, overbevisninger og vaner osv. 

Jeg udtaler mig ikke om død, ulykke og alvorlige sygdomme. Jeg kontakter ikke afdøde personer, med mindre de kontakter mig med et vigtigt budskab eller besked til dig.

Hvis du ikke føler, at du får svar på alle ting. Så vid, at både hjælpen og svaret er der. Det ligger ofte gemt i dit hjerte, hvis du lytter til det. Giv dig selv den tid og ro du behøver, til at lytte indad og finde de svar, der KUN tilhører dig. En hjerteformidling kan være en stor hjælp, men det er ikke den endegyldige sandhed.

Husk – at du har ansvar for dit eget liv og har din "frie vilje" til at følge de råd og den vejledning, jeg giver dig. Dermed er det dig selv, der bestemmer, hvordan du vil agere og handle ud i fremtiden.

En hjerteformidling kan ligesom fjernhealing gives telefonisk og uden fysisk kontakt.

Del siden