Velkommen til min gæstebog

Kære venner ❤

Af hjertet TAK for alle de varme hilsner og anmeldelser her og på 'Varme Hænders' facebook side. Det varmer hjertet ❤

Del gerne dine oplevelser og erfaringer med healing - her eller på på facebook. Det er til STOR glæde og inspiration for andre!

Taknemmelige hilsner fra
Pia Broch

Email 04-02-2012

David

Jeg har døjet med rygproblemer i 4 år nu, og det var egentlig ikke derfor jeg kom til Pia, det var pga kronisk skinnebensbetændelse. Jeg havde helt glemt hvor fri man kan være når ens ryg fungerer :) og det er kun efter 2 behandlinger. Jeg har 2 behandlinger i vente som jeg glæder mig til. En lækker bonus er at mit humør er helt i top efter mine behandlinger og savner ikke visse personer mer. Hva du end gør så virker det fortrinligt :)

Email 30-01-2012

Malene

Jeg havde efter en fødsel haft rygsmerter hvor min epiduralblokade havde siddet. Selv efter fire måneder var jeg tydeligt øm i ryggen og kunne mærke det hver gang jeg bukkede mig eller drejede i rygsøjlen.

2-3 behandlinger hos Pia - og vupti! Så var smerten væk. Imponerede!

Email Hjemmeside 07-11-2011

Anni S.

Jeg har nu i fem år gået hos Pia, første gang var i forbindelse med mit piskesmæld. Det har været meget godt, jeg har idag ingen smerter og har en normal tilværelse. Hvis jeg ikke havde fået PIAs hjælp, havde jeg ikke kunne være på arbejdsmarkedet.
Jeg har også haft stress, hvor jeg kunne sidde foran min computer og ikke vide hvad jeg skulle lave på computeren. 2-3 gange behandlinger og så har jeg et over blik igen.
IDAG BRUGER JEG Pia til forebyggelse og så er det også pleje for mig selv, så jeg kan blive ved med at have det overskud.
Pia kan give healing/massage/kranio sakral terapi. Pia er en god investering for din fremtid velvære.

Email 03-11-2011

Susanne Kjellerup

Jeg er kommet hos Pia i flere år, fra dengang hvor hun \"kun\" var massør. Nu er der jo snart ikke plads til flere diplomer langs væggen - lur mig om der ikke kommer flere - Pia er virkelig interesseret i andre mennesker og vil alle det bedste. Fra starten kom jeg sikkert p.g.a myoser i nakken (kan ikke huske det) - men hun klarer alt fra ondt i ryg til ondt i sjæl. Hendes hænder giver mig ro i stressede perioder, energi i trætte perioder, humør i triste perioder og det er sjældent at jeg har virkelig ondt nogen steder. Hun blander alt hvad hun har lært og blander det med sit gode hjerte. Det kan der jo kun komme noget godt ud af.

Email 02-11-2011

Freya Kristensen

Jeg har fået behandling på "klinik de varme hænder" og dette rørte mig fysisk som psykisk! Jeg havde i længere tid lidt af hovedpine, og efter en enkel behandling hos Pia, kan mine anfald ikke engang tælles på en hånd! Derudover har jeg haft svært ved, at sove om natten og dette har behandlingen også hjulpet på! Så kan KUN anbefale klinik de varme hænder!!

Email Hjemmeside 02-11-2011

Britta H. Andersen

Kære Pia, jeg vil til enhver tid kunne anbefale dig som en ekstraordinært fintfølende og empatisk behandler. Som din underviser i Kranio-Sakral terapi, oplevede jeg at du besad disse evner, der er yderst vigtigt for at kunne give alle slags behandlinger.

Britta H. Andersen, ALFA LIVING - Haslev

Email 10-09-2010

Patricia

Hei Pia , spennende hjemmeside og klinik du har, jeg skal bli veldig glad hvis jeg får anledning til å komme til klinikk din fra PERU direkt til DK :D du er rå flink!

Email 07-09-2010

berit nat

hej pia
tusind tak for din hjælp den nat.
Hvor er det en flot hjemmeside du har.
knus vi ses berit

Email Hjemmeside 13-09-2009

Inge Marie Busk Nielsen

Hej Pia
Tak for din hilsen på min hjemmeside, det varmer altid når nogen giver tilbagemelding.Jeg har selvfølgelig også været på din side og den er meget hjertevarm og omsorgsfuld. Måske mødes vi på et tidspunkt, hvem ved !!!Fortsat lykke og held herfra
Hilsen Inge Marie B. Nielsen

Email 12-03-2008

Attila Gulyas

Hej Pia!
Dine behandlinger har været kæmpe oplevelser for mig, af flere grunde. Det var første gang jeg stod ansigt til ansigt med de alternative behandlingsmetoder og behandlingerne hjalp mere end jeg havde turde håbe på. Du er en super dygtig og behalig person.
Mange hilsner
Attila

Email Hjemmeside 18-01-2008

Elsebeth Eriksen

Hej Pia Hvidovre 18.01.2008
Tak for 2 gode behandlinger hos dig. Du er meget imødekommende,og har en god og dejlig energi som du giver videre, med dine varme hænder. Du ved hvad du arbejder med. Jeg føler mig helt tryg hos dig. Vi ses snart igen Ha en dejlig ferie.

Email 20-11-2007

karen frederiksen

hej en lille hilsen fra gamle mig.jeg kan også kun anbefale at få bestilt en tid hos dig,som ledegigt patient må jeg sige at det har haft en fantastisk virkning på mig,jeg er ikke blevet medicinfri men næsten smertefri.så et stort tak til dig pia.k.h.karen

Email Hjemmeside 30-10-2007

Connie

Kære Pia.

Healings-behandlinger hos dig er bare: Fantastiske. Det er ren nydelse på et sjæleligt plan - og på det fysiske: Ja, jeg har mærket resultaterne meget hurtigt. Hos dig vil jeg komme jævnligt - for healing og vedligeholdelse. Du er dygtig!
Knus, Connie

Email Hjemmeside 08-10-2007

Mariann Asbury

Hei Pia, savner å kunne stikke innom for en avslappende time. Jeg er svært glad for at arbeidet går godt og for de velsignede hender Gud har gitt deg.

Email 02-09-2007

Anni Berlin

Hej Pia! Jeg håber, du har haft en rigtig god sommer. Tak for din fantastiske behandling, det er utrolig hvad du har gjort ved min ryg og nakke, jeg vil varmt anbefale dig til alle jeg kender.
Jeg glæder mig til at besøge dig igen.
Masser af knus Anni

Del siden