Fjernhealing

Ved fjernhealing arbejder man ikke med den fysiske krop - men med bevidstheden, der er uafhængig af tid og sted. Healing er livsenergi og behøver ingen fysisk kontakt - energi kan gå igennem ALT og kan derfor sendes derhen, hvor der er brug for den.

Det er ikke helt tosset, når vi siger til hinanden: "Jeg sender dig en god tanke", for så snart vi har tænkt tanken, så sender vi den automatisk af sted.

En healer bruger sin åndelige kontakt, til at sende healing til den person, der ønsker det. Det er lige så effektivt, som hvis du har den fysiske kontakt. Healere har forskellige måder at heale og arbejde på. Nogle anvender et foto, andre det fulde navn eller en fødselsdato - og det fungerer fint. 

Fjernhealingen foregår således, at vi aftaler et tidspunkt for healingen, som passer dig. Jeg beder altid om en kort beskrivelse af, hvad du ønsker healing for og om du har prøvet det før.

Hvis du indtager daglig medicin eller er gravid m.m. Er det vigtigt at sige det, da medicin kan påvirke kroppens reaktion på healingen. Jeg healer ikke gravide kvinder først i svangerskabet, da kroppen ofte selv klarer tingene under en graviditet og ikke skal forstyrres.

Lidt før healingens start finder du et roligt sted, enten at sidde eller ligge godt. Tag nogle dybe vejrtrækninger og lad roen og afslappelsen, stille og roligt fylde din krop og sit sind. Så du er klar til at få healing. 

Healingen varer ca. 30 min. Skulle du falde i søvn under healingen, er det er helt ok. Måske mærker du energien arbejde i kroppen og i hovedet. Nogle fornemmer energien stærkt og andre ikke. Begge dele er “normalt” og healet bliver du uanset.

Healingen vil arbejde videre i dig dagene efter. HUSK at drikke godt med vand efter healingen.

 Fjernhealing er mindst lige så effektiv og kraftfuld som en fysisk healing. Har du ikke mulighed for at modtage en fysisk healing p.g.a. sygdom, gangbesvær eller andet, er fjernhealing en rigtig god mulighed og løsning.


Fjernhealing tilbydes til små og store virksomheder, skoler og institutioner. Tag kontakt for mere information og få et godt tilbud, der passer til dine medarbejders behov.Del siden