Auraen - Kroppens energilegeme

Auraen er et elektromagnetisk felt der omgiver os.

Vores kroppe er beskyttet af et tykt lag energi, der varierer i størrelse og er under konstant påvirkning af bl.a. tankemønstre, sundhed og andre livsstilsfaktorer.

Når der er forstyrrelse i energifeltet kan det medføre fysiske, mentale og emotionelle ubalancer og sygdomme.

Auraen er i sig selv en beskyttende atmosfære, som omgiver og rummer dig, frasorterer mange af de energier du møder, og trækker andre som du har brug for, ind mod dig. 

Auraen fungerer som en tovejsantenne, der fører energi fra omgivelserne ind i chakraerne og sender energi ud fra chakraerne.

Nogle menneskers aura åbner sig og omfavner dig. Andre holder dig ude som et elektrisk hegn. Uanset om din hjerne registrerer din egen energi og de energifelter som omgiver dig, oplever du dem hele tiden.

Du kender formentlig mennesker, som får dig til at føle dig glad, åben og vel til mode i samme øjeblik du træder ind i deres energifelt. Du har formentlig også prøvet at træde ind i andres energifelter, der får dig til at føle dig forlegen, nedtrykt eller stum.

"Gode vibrationer" og "dårlige vibrationer" er andet og mere end en talemåde.

TYDNING AF AURA FOTO

Venstre side (feminin - yin - fremtid)
Farven på den venstre side er de vibrationer, der kommer ind i dit system. Det er, hvad du føler inde i dig selv og som du ikke får udtrykt.

Hoved/center (tanker - overbevisning - oplevelser)
Farven over hovedet er, hvad du oplever for dig selv nu. Det reflekterer, hvad du tænker og oplever i nuet og viser din tankegang.

Højre side (maskulin - yang - udtrykke)
Farven på din højre er den energi, der bliver udtrykt. Det er den energi, du viser andre og som du viser verden, hvem du er.

Mørke og ubalanceret aura farver.
De viser tegn på stress, træthed eller oplevelse af følelsesmæssige problemer


AURAENS FARVER OG BETYDNING

- Rød er farven for vitalitet og fysisk sundhed. Det er en aktiv, dynamisk energi, som skaber udfordringer. Røde mennesker viser følelser, kraft og vilje, men også vrede og aggressioner. Lidenskab og drifter er vigtige elementer i de stærke røde energier. 

- Orange farven der kombinerer tanke og aktiv kreativitet. Det er en kunstnerisk energi, og den bedste behandler energi. Men den viser også en manglende evne til at tage ansvar for sit eget liv. Den kan vise upålidelighed, jalousi og egoisme.

 - Gul fortæller om intelligens og mental styrke. Er farven let lysegul, viser den livsglæde og solskinshumør. En stærk gulbrun farve fortæller om viljekontrol og egoisme.

- Grøn er harmoni, balance og centrering. Den fortæller om naturglæde, sympati, venskabsfølelse og kærlighed. Mørkegrøn kan fortælle om manglende evne til at forandre sig og materialistisk årvågenhed.

- Blå fortæller om indre ro, tillid, ansvarsfølelse og lederevne. I de fleste tilfælde viser blå på den maskuline side at individets kreative kanal er åben. Lysblå fortæller om religiøsitet, ydmyghed og fromhed.

- Indigo farven står for stor indre ro/tro på højeste åndelige plan. Indigo viser også evnen til at overføre viden fra det ubevidste. Det er mennesker, som ved hvad clairvoyance og intuition er. Men det viser også mennesker, som søger ensomhed for at finde sin egen balance, da de kan være usikre og ængstelige sammen med andre mennesker.

- Violet viser evnen til at åbne sig for åndelig information. Violet er farven for åndelig kreativitet, intuition og kunstneriske evner. Med stærk violet bruger personen sin energi til følelser for andre, i stedet for en egennyttig sag. Violet kan også betyde man undgår konfrontationer og søger magiske eller mystiske løsninger i stedet.

- Hvid kan betyde kontakt med en højere bevidsthed. Det viser at personen har en evne til at fokusere eller koncentrere sin energi rundt i kroppen. Hvidt kan også vise stress, spændinger og flugt fra sig selv og livet.

- Rosa viser universel kærlighed og uselvisk tankegang.

- Turkis forener den blå og grønne farve, og viser på den maskuline side et menneske, som ønsker at kommunikere hjerte til hjerte. På den feminine side betyder det et menneske, som ønsker at udtrykke sig og fortælle om, hvad det har på hjerte. 

Vores kroppe er beskyttet af et tykt lag energi, der varierer i størrelse og er under konstant påvirkning af b.l.a. tankemønstre, sundhed og andre livsstilsfaktorer.

Vores kroppe er beskyttet af et tykt lag energi, der varierer i størrelse og er under konstant påvirkning af b.l.a. tankemønstre, sundhed og andre livsstilsfaktorer.

Del siden