Meridianerne - Kroppens 14 energikanaler

Meridianerne er kroppens energitransportsystem, der består af fjorten energikanaler der fører energi igennem og ud af kroppen. De tjener dig uden, at du overhovedet ved, at de eksisterer. Og i dem bor en dyb intelligens.

Disse hundredvis af ganske små energipletter eller "varme punkter" kan stimuleres med akupunktur (med nåle), akupressur (tryk) eller med healing (energi), så de frigiver eller omdirigerer energi.

Akupunkturpunkterne befinder sig på hudens overflade, men de meridianer som de er forbundet med bevæger sig langt ind i kroppen og gennem alle organer og muskelgrupper. Meridianerne påvirker hvert eneste organ og dets fysiologisk system. Hvert system forsynes af mindst en meridian og har navn efter det primære organ eller, system som det tjener.

På samme måde som blodårene transporterer blod, transporterer meridianerne energi. Som kroppens "energimæssige blodcirkulation" fører meridianerne livskraft og balance med sig, de fjerner blokeringer, justerer stoftskiftet og afgør hvor hurtigt vore celler forandre sig.

Meridianerne er lige så vigtig som blodstrømmen!

Vores liv og sundhed afhænger af dem begge. Hvis energien i en meridian er blokeret eller ikke reguleres korrekt, er det system den forsyner i fare.

En dygtig og erfaren healer, opløser og afbalancerer tung og blokeret energi i kroppens meridianbaner og energisystem. Så energien i din krop og i dit sind, flyder lettere og forebygge sygedomme - og helbredet.

Allerede efter 2-3 behandlinger oplever mange forbløffende resultater. Healing kan være svært at forklare, det må erfares på egen krop.

Som healer arbejder jeg med meridianbanerne og energisystemet. Jeg løsner op for tung og blokeret energi, så energien i kroppen afbalanceres og flyder lettere.
Fotokredit: https://organiquespa.dk

Som healer arbejder jeg med meridianbanerne og energisystemet. Jeg løsner op for tung og blokeret energi, så energien i kroppen afbalanceres og flyder lettere.
Fotokredit: https://organiquespa.dk

Del siden