Mine hænder brænder

25-09-2017

Når jeg healer, føles mine hænder er som et blus, der skrues op eller ned for i kraft/styrke/varme. Det er ikke noget, jeg selv styrer, det sker bare..

De områder på kroppen der trænger til healing og afbalancering, mærkes som en magnet og når 'magneten' aftager, fortsætter jeg til det næste område. De områder der ikke trænger healing, mærker jeg ikke noget. Min intuition fortæller mig altid, hvor jeg skal lægge mine hænder.

Jeg har både mine hænder på din krop og over kroppen. Jeg afbalancerer også kroppens mange energipunkter, så fysiske og psykiske blokeringer opløses og dine energier flyder let og frit. Det giver din krop og dit sind et ordentligt energi boost - og en dejlig lethed og indre ro.

Healing og hjerteformidling er min store passion og glæde. En gave jeg benytter med STOR taknemmelighed, til at hjælpe andre mennesker ❤

Varmt velkommen!

Kærligst

Pia Broch
Healer og Hjerteformidler
www.varme-haender.dk

Del siden

Den indre krop

05-07-2017

Hver dag ser vi os selv i spejlet og giver vores ydre krop og udseende opmærksomhed. Vi bruger dagligt tid og energi på at pleje, sminke, pynte, træne, ændre og dyrke kroppen og udseendet.

Hvad med den indre krop, får den daglig opmærksomhed?

I dag vil jeg fortæller lidt om den indre krop og hvordan jeg arbejder som healer. 

Når jeg healer, arbejder jeg både med:

Den ydre krop. Den indre krop (organer, celler og tarme osv.).

Det indre liv (sjæl og underbevidsthed).

Energilegemet (auraen, chakraerne og meridianerne). 

Den indre krop ER uundværlig og mindst lige så vigtig som vores ydre krop. Den kæmper dagligt mange slag for dig og alligevel bliver den ofte overset og glemt.

Vi bliver gerne mindet om den indre krop, når den begynder at reagere, vise ømhed, uforklarlige symptomer, træthed og sygdomstegn m.m. Din indre krop har dagligt brug for opmærksomhed, at du mærker den og lytter til dens behov.

Når jeg healer, så mærker og fornemmer jeg kroppens indre sprog og energi. Kroppens organer, tarme og celler m.m.

Det lyder måske lidt fjollet, men kroppen fortæller mig, hvordan den har det. Om den har fået opmærksomhed, næring, søvn, omsorg og er blevet lyttet til. Den røber også om den er underernæret, energiløs, uønsket, stresset, træt, har sygdom, er overdoseret med medicin, fået usundt kost, drukket for lidt vand eller for meget alkohol osv.

Ofte trænger kroppens organer, tarme og celler efter næring, omsorg og healing. Den længes efter at få den opmærksomhed, den har brug for.

En af mine fornemmeste opgaver som healer er, at give din krop den omsorg, kærlighed, støtte, healing og energi, den har brug for. Den ELSKER at blive værdsat og lyttet til.

Din livstil, dine kostvaner og dit medicinforbrug har naturligvis også stor betydning for dit helbred og din sundhedstilstand. 

Forslag til pleje af den indre krop:

Undgå stress, bekymringer og negativ energi

Selv-healing eller en dygtig og erfaren healer

Tænke på hvad du indtager - spis sundt, groft og økologisk

Frugt, grøntsager og grønne smoothies 

Drikke masser af vand - mindst 2 liter dagligt

Undgå pillemisbrug, stoffer, rygning og for meget alkohol

Sund motion, meditation og masser af latter m.m.

Vil du vide mere om healing, er du velkommen til at kontakte mig - eller tage et kig på www.varme-haender.dk

Healende tanker til dig og din krop ❤

Healer og Hjertelæser

Pia Broch

Tænk tanker som gør dig rask

25-02-2017

Forleden læste jeg nogle inspirende ord af Rhonda Byrne. Dem vil jeg dele med dig til lidt eftertanke. 

Vidste du at dele af kroppen bogstaveligt talt udskiftes hver dag? Andre dele i løbet af nogle få måneder og andre dele igen i løbet af et par år. Men efter nogle få års forløb har vi alle en helt ny krop.

Hvis hele kroppen kan skiftes i løbet af få år, som videnskaben har bevist, hvordan kan det så være, at forfald eller sygdom bliver i kroppen i årevis?

Hvis du har en sygdom og fokuserer på den og taler til andre om den, vil du skabe flere syge celler.

Fokuserer hellere på alt det, der gør dig gladere, sundere og rask!

Helbredelse vil ikke finde sted, før du flytter opmærksomheden fra at være syg til at være rask. For sådan er loven om tiltrækning.

LIDT OM HEALING

Healing kan hjælpe mennesker på mange forskellige og forunderlige måder og planer - både følelsesmæssigt, fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt.

Healing er en kærlig håndsrækning til alle mennesker. En indre hjælp og støtte til at slippe gamle tankemønstre, sygdomme og usande/usunde overbevisninger. Der ikke længere gavner os og begrænser os i det daglige liv.

Healende tanker til dig og din livssituation 

Healer
Pia Broch
www.varme-haender.dk

En ægte julehistorie

13-12-2016

I dag vil jeg fortælle, hvorfor jeg tænker på Willy hver jul.

Willy var en utrolig rar, beskeden og afklaret mand i 60. Willy kontaktede mig, fordi han trængte til lidt ro og omsorg inden han skulle herfra. Ja, det var hans ord. 
Willy gjorde det helt klart for mig, at han kun havde kort tid tilbage at leve i og havde en uhelbredelig cancer, som havde bredt sig i kroppen.
Willys eneste ønske var, at få lov til at holde jul med sin familie. Bare en sidste gang.

Mit første møde med Willy var i december 2010. 
Willy blev kørt til mig og kom svækket og langsomt gående, støttet af sin hustru.
Willy var mere svækket end jeg troede og jeg måtte lige tage en dyb vejrtrækning, inden jeg tog imod Willy med åbne arme.
Måske var det mit eneste møde med Willy, så han skulle bare have den allerbedste behandling.

Willy havde et lunt smil på læben, da vi hilste på hinanden for første gang og sagde: “Ja, det havde du nok ikke regnet med, men her er jeg så og jeg glæder mig til at mærke dine healende hænder”.

Da Willy havde lagt sig på briksen og den afslappende musik kom på, kunne healingen begynde. Willy så afslappet og rolig ud.

Jeg lægger mine hænder på Willys magre krop og beder om, at Willy må få, akkurat det han trænger til, den sidste tid han har tilbage.
Willy var helt stille under healingen og jeg bemærker hans salige ansigtsudtryk. Han så hverken syg eller tynget ud, men fuldstændig salig og ubekymret ud. Der var en usædvanlig ro og kærlig tilstedeværelse den aften.

Efter healingen rører jeg forsigtigt på Willys skulder og hvisker at healingen er færdig. Willy reagerer overhovedet ikke og bliver liggende. Jeg bliver lidt bekymret for, om Willy nu har det godt og stiller mig ved siden af briksen.
PLUDSELIG slår Willy øjnene op og siger højlydt; “det her var fantastisk og jeg føler, at jeg har været en tur i himmelen. Jeg føler mig så meget bedre, end da jeg kom til dig.
Jeg forventet ingenting, men går herfra med en stor kærlighed, nærvær og opløftende energi indeni mig. Jeg skal jo nødigt få det bedre, nu hvor alle regner med, at jeg skal dø - og så grinte han.”

Jeg glemmer aldrig Willy og denne rørende og smukke oplevelse.

Willy fik en healing mere, inden han gik bort med fred og ro i sjælen. Han fik opfyldt sit sidste ønske og nåede akkurat at fejre jul med sin familie og nærmeste venner 

Varm julehilsen fra

Healer
Pia Broch

Børn og Healing

26-11-2016

Børn og forældre oplever dagligt hverdagens stress og jag.

Det er ikke let, at være barn i dag. I en stor verden og en hektisk dagligdag med støj, uro og mange udfordringer. Selvom børn er verdensmestre i at omstille og tilpasse sig, er hverdagens pres blevet enormt krævende og trættende for mange børn.

Hvis du som forældre, oplever dit barn ændre adfærd, virke ked af det, frustreret eller måske mere vredladen end vanlig. Så stop lidt op og tag dig tid sammen med dit barn. Prioriter hvad der er vigtigst her og nu og sæt tempoet ned.

Måske har dit barn, brug for mere ro, nærvær, afstresning eller healing og omsorg.

Healing er også forældreomsorg og kærlighed.

Healing giver dit barn afstresning og et pusterum fra hverdagens larm. Styrker barnets indre kerne og giver det indre ro til, at være i sit eget “indre rum” og håndtere hverdagens travlhed.

Børn er ofte meget åbne og modtagelige for healing. Jeg har healet mange børn og set hvad healing, kan udrette og virke i små kroppe og sjæle. Det berører mig altid dybt, når jeg ser et barn, ligge på briksen og slappe fuldstændigt af - og bare tage imod kærlig og healende energi.

Der sidder ofte en forælder hos barnet under healingen. Flere forældre fortæller, at de oplever en indre ro og kærlighed, samtidigt med at deres barn heales. Kærlighedsbåndet mellem mor, far og barn heales og forfines. Det er et smukt øjeblik at overvære hver eneste gang. 

Healing er en kærlig og healende håndsrækning til både børn og forældre.

Nogle børn har behov for et kort forløb - mens andre trænger et længere forløb.

Børn mærker ofte selv, når de trænger til healing og omsorg. Ellers gør forældrene det.

Healing har ingen negative bivirkninger og aldersgrænse.

Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk eller på mail.

Healende tanker til dig og dit barn ❤

Pia Broch

Healer og Hjerteformidler