Velkommen til min gæstebog

Kære venner ❤

Af hjertet TAK for alle de varme hilsner og anmeldelser her og på 'Varme Hænders' facebook side. Det varmer hjertet ❤

Del gerne dine oplevelser og erfaringer med healing - her eller på på facebook. Det er til STOR glæde og inspiration for andre!

Taknemmelige hilsner fra
Pia Broch

Email 24-08-2007

Lone

Hej Pia.Håber at du har haft en dejlig sommerferie,jeg glæder mig til vi skal ses i eftermiddag ,samtidig vil jeg sige Stort Tak for din hjælp omkring min opr. af min kæbe ,DU er fantastisk ,jeg havde en afslappet ro i min mund og mit hoved da jeg gik hjem fra dig sidst .Tusind Tak . Stort Knus Lone .

Email 14-05-2007

karin westerlund

kæra pia
tack før otrolig healing!!! du ær bara såååååå bra
jag kommer igen
kys o knus karin

Email 26-02-2007

Lise Østermark


Pia,
lad mig starte med at sige: I'm proud of you!

Dejligt at se din hjemmeside og læse om dine resultater. Det glæder mig, at du gør det, du er bedst til. Du er skabt til at arbejde med alternativ helbredelse, og jeg ser frem til at komme under dine "healing hands".

Best regards

Lise

Heal the world! Make it a better place! :-)

Email Hjemmeside 18-02-2007

Grethe

Kære Pia.
Det er helt og aldeles sandt, når du kalder din hjemmeside "De varme hænder".
Tak for god og kærlig behandling.
VH Grethe

Email 14-01-2007

Jane

Hej Pia, Du kan udrette mirakler..... Jeg kommer til dig og er dårlig af stress. Når jeg er blevet behandlet af dig - er jeg fri for stresssymtomer. Min evigt tilbagevendende migræne kan du lindre. Du er fantastisk og jeg glæder mig allerede til den næste behandling.
Knus fra Jane

Email 17-12-2006

Betina Kristensen

Hej søde Pia
super flot hjemmeside ,helt gennemført , ligesom dine dejlige omgivelser du har skabt,hvor jeg bare elsker at komme og få behandlinger af dig.Det er bare så godt beskrevet Individuel, tryg og unik behandling.Jeg har fået ,så meget hjælp af dine behandlinger ,sidst fjerne du en hovedpine, som jeg havde haft i flere dage, jeg kunne åbne mine øjne helt igen da jeg gik fra dig.Så tusind mange tak og alt held og lykke i fremtiden.
Mange knus Betina Kristensen

Email 08-11-2006

Mirjam Brejner

Hej Pia

Tillykke med den flotte hjemmeside du har lavet. Den er meget flot beskrevet vedr. dine behandlinger. Flotte billeder der siger alt. Jeg glæder mig til at komme forbi og få behandling. Al held og lykke fremover med din klinik.

Hilsen
MirjamEmail 24-10-2006

Samuel

Hej Pia tillykke med den flotte hjemmeside samt den karriere du har kørende her.
Flot arbejde held og lykke fremover med det hele og tak for den du er.

Email 16-10-2006

lise

Kære Pia.
Har nu læst det hele! Jeg glædede mig over de gode beskrivelser af, hvad du opfatter som healing. Jeg er ikke i tvivl om at du har mange tilfredse "kunder" i "butikken". Glæder mig til vi finder en dato og jeg får en plads i dit kundekartotek. Kram Lise

Email 26-09-2006

Dorte

Hej Pia,
Tillykke med din fine hjemmeside, jeg håber du får mange besøg på denne fine hjemmeside,og jeg ved jo du er dygtig behandler, da du har behandlet 2 af mine søde kolegaer, som har været glade for dine behandlinger,, Held og lykke med det hele
Knus Dorte

Email 25-09-2006

gudrunirving

Hej Pia.
Tillykke med den fine hjemmeside. Jeg har efterhånden fået en del behandlinger af dig, og det er altid noget,jeg glæder mig til. Sidste gang kom jeg med skuldersmerter og en hovedpine som havde varet i flere dage, men en halv time hos dig, og så forsvandt hovedpinen og jeg kunne bevæge nakken. Så jeg glæder mig til næste gang.
Hilsen Gudrun

Email 25-09-2006

Eva

Hej Pia

Tillyke med din nye hjemmeside, vi glæder os til at komme forbi og få behandling.

Hilsen
Kurt og Eva

Email 24-09-2006

Karina Jønsson

Kære Pia.
Rigtig flot hjemmeside, Pia! Meget fyldestgørende, flot beskrevne behandlinger, gode billeder. Tak for al hjælp, både personligt og for dine behandlinger. Jeg ønsker dig alt godt fremover i din klinik. Varme tanker Karina

Del siden